Генерал Димитър Шивиков,  бивш командир на българския контингент в Афганистан,

...
Генерал Димитър Шивиков,  бивш командир на българския контингент в Афганистан,
Коментари Харесай

Ген. Шивиков с видео обръщение: Елате всички на 2 септември, да отвоюваме свободата на България

Генерал Димитър Шивиков,  някогашен пълководец на българския контингент в Афганистан, разгласява видео послание, в което прикани всички българи да отидат на митинга пред Народното събрание на 2 септември от 8 часа.

Час по-късно започва първото съвещание на Народното събрание след лятната почивка и тогава се чака ГЕРБ да подава 120-те подписа, които са нужни за стартирането на процедура за промени в конституцията.

В триъгълника на властта същия ден се чака огромен народен митинг под наслов „ Велико национално въстание “, проведен от така наречен Отровно трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

„ Вече повече от 50 дни ние сме по площадите, с цел да търсим отговорност. За да желаяме ясно и изрично оставката на държавното управление на Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев и разпускането на Народното събрание “, съобщи във видеото генералът.

Той разгласи и че митингът ще продължи досега на приемането на оставките. „ Да отвоюваме свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското ръководство “, приключи изявлението си ген. Шивиков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР